Nordskoven, Bjerregrav

Madpakkehus op til 30 personer

Nordskoven

Skoven er en blanding af løv og nåletræer. De ældste træer i skoven er de ege og bøgetræer, der står i området omkring skovhytten. De er plantet af Jørgen Hvolris i 1940'erne. Resten af træerne er plantet af Møldrup kommune i 1980'erne. I en mindre del af skoven lige øst for skovhytten findes skovens yngste træer. De er plantet af elever fra Bjerregrav Friskole i 2010.   

Legepladsen  

Skoven i sig selv er som udgangspunkt en fantastisk ramme at udfolde sig i for store og små. Legepladsen byder på flere instrumenter som fylder skoven med musik. Midt i lysningen finder man også Bamses hus med lænestol, vandkande og taburet. Rundt omkring i skoven er lavet flere ”forhindringer” i naturens egne materiale, så her bliver hele kroppen brugt.

Borde og bænke 

I og omkring hytten er placeret flere borde og bænke, så der både er plads til skoleelever samt dagplejebørnene året rundt.

Stier

Rundt i hele Nordskoven er der lavet stier, så det er nemt at komme rundt, hvis man ikke er til det tætte skov. Det er muligt at gå med barnevogn rundt i skoven. Tager du en tur rundt i skovens yderkant er der i alt 1,2 km.


Finder du fejl eller mangler, venligst skriv til os på vibland@vibland.dk

Adresse

Nordskoven, Bjerregrav

Information

Oplev aktiviteter

Fritid