Højbjerg - Møllevang Bondegårdsferie

Malk koen og få en tur i hestevogn

På Møllevang har du mulighed for en hyggelig ferie i et træhus, beliggende 50 meter fra gården. Træhytten har plads til 6 personer og inderholder en stue, 3 værelser, køkken m/ komfur og køleskab og toilet. Gårdhave med havemøbler, samt stor have med bålplads og legeplads. Det kan vi tilbyde en tur på hesteryg eller få en tur med hestevogn rundt på gården.

Kom med ud og hent køerne på firhjulet motorcykel, lav snobrød over bål, tag på fisketur ved Tange Sø eller måske endda en kanotur på gudenåen.

Vil I hellere slappe af, kan I tage et spil golf på Tange Golfbane, gå nogle skønne ture i skoven, høre fuglenes pippen eller måske vil du endda se et rådyr eller to i det naturskønne område. I kan færdes frit på hele gården, deltage i malkningen, hjælpe med at fodre dyrerne. Ja – måske er du endda heldig at se en kalvefødsel. 

Gården er en gammel slægtsgård som kan føres tilbage til 1882, den er blevet flyttet til der hvor den ligger i dag. Asta og Henning driver til dagligt dette landbrug. med tilhørende 95 ha. jord og 2,5 ha. skov. Vi har 3 voksne børn og 3 børnebørn, som engang imellem giver en hånd med på gården.

Sammen med os på gården har vi 110 køer, 2 heste, katte, en hund, marsvin og kaniner. Kom på hesteryg eller få en tur med hestevogn rundt på gården. Kom med ud og hent køerne på firhjulet motorcykel, lav snobrød over bål, tag på fisketur ved Tange Sø eller måske endda en kanotur på gudenåen.

Læs mere og kontakt Møllevang på hjemmesiden


Finder du fejl eller mangler, venligst skriv til os på vibland@vibland.dk

Adresse

Højbjerg Møllevej 21, 8840 Rødkærsbro

Oplev aktiviteter

Overnatning